O doniranju prek SMS sporočil

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo PODARI5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za otroke, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Zbrana sredstva bomo v celoti namenili šolam, ki jih bodo porabile za plačilo šolskih malic ali nakup osnovnih šolskih potrebščin, ki jih otroci potrebujejo.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih omrežij Telekom Slovenije, Simobil, Tušmobil, Debitel in Izimobil. Telekom Slovenije, Simobil, Tušmobil, Debitel in Izimobil se odpovejo vsem prihodkom iz naslova tako poslanih SMS-sporočil.

Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS Donacija so objavljeni tukaj.

Zapri

Namenite 0,5% dohodnine za podariMalico

Naj bo učenje edina skrb otrok!

Projektu podariMalico lahko pomagate tudi tako, da nam namenite del odmerjene dohodnine, ki bi bil drugače namenjen državi. Znesek, ki ga lahko usmerite v dobrodelne namene je do 0,5 % dohodnine.

S tem, da ga namenite za projekt podariMalico nam boste omogočili, da zberemo še več sredstev in omogočimo enakopravne pogoje za učenje še več otrokom. To vas ne bo nič stalo, samo vzeti si morate 5 minut časa in izpolniti obrazec, ki ga prenesete v desnem stolpcu ali pa na tej povezavi in ga izpolnjenega pošljete na pristojno davčno upravo.

Uporabniki eDavkov Preko spletnega portala eDavki lahko to donacijo uredite s par kliki. Na spletnem naslovu http://edavki.durs.si med dokumenti poiščete obrazec “Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije” (Doh-Don), ter ga izpolnite z našimi podatki:

Ustanova Danu filantropija
Davčna številka: 76408213
Odstotek, ki nam ga želite nameniti (do 0,5 %).

K donaciji spodbudite tudi prijatelje in znance!    


HVALA, ker boste del vaše dohodnine namenili za boljši jutri otrok. Skupaj bomo lahko pomagali še več otrokom v stiski! :)
Obrazec za namenitev 0,5% dohodnine

prenesi obrazec

  1. 1. Natisnite obrazec
  2. 2. Obrazec izpolnite z vašimi podatki
  3. 3. Izpolnjen obrazec pošljite na pristojno davčno upravo.

Seznam davčnih uprav