Naš namen je postati vaš partner,
ki vam bo pomagal izboljšati učni proces na vaši šoli.

Rezultati so izmerjeni na vzorcu 53 slovenskih osnovnih in srednjih šol ter 2.625 učiteljev, ki uporabljajo eAsistenta že več kot dve leti.

eAsistent podpira srednje in osnovne šole, izobraževanje odraslih ter vrtce.

Njegova modularnost mu daje izjemno prilagodljivost.

Vsaka šola je specifična, zato je eAsistent narejen modularno, da se lahko prilagodi vsaki šoli posebej. Ker so ga razvijali učitelji, razredniki, ravnatelji, pishologi in starši, vključuje primere najboljših praks posemeznih šol. Tako lahko zagotovimo celovito informacijsko rešitev, ki bo preprosta za uvedbo oz. implementacijo in enostavna za uporabo.

Omogoča povezavo z bazimi MIZKS (CEUVIZ, NPZ, Sokol, novinci) in integracijo z vašimi obstoječimi rešitvami, da vzpostavimo enotni sistem, znotraj katerega urejate vsa potrebna področja: vodenje elektronskega dnevnika, redovalnice, celotno administracijo (matična knjiga, osebni listi/matični listi, potrdila, spričevala ...), organizacijo pouka, prehrano, evidenco delovnega časa učiteljev, statistiko in poročila.

image description

Razbremenite učitelje, administracijo in IT podporo.

Osredotočite se na poučevanje.

Orodje eAsistent bo učiteljem oljašalo delo, da se bodo lahko čim bolj osredotočili na pedagoški proces in manj ukvarjali z administracijo in poročili.

eAsistent je partner, ki vam bo v prvem koraku pomagal motivirati učitelje, da začnejo razmišljati o računalniku in sodobni tehnologiji kot o orodju, ki jim pomaga pri njihovem delu. V naslednjem koraku bomo poskrbeli, da bodo učitelji ustrezno izobraženi za uporabo novega orodja. V zadnjem koraku pa bomo poskrbeli, da bo orodje eAsistent učinkovito, hitro ter zanesljivo.

image description

eAsistent pomaga vašim številnim kolegom.

Želim več informacij o eAsistentu. Predstavite mi ga v živo!

eAsistent skriva v sebi še veliko več, kot lahko najdete na tem spletnem mestu. Na predstavitvi v živo naredimo demonstracijo uporabe eAsistenta in se pogovorimo o vaših specifičnih potrebah in mogočih načinih združitve z vašimi obstoječimi podatki in procesi.