Celovita informacijska rešitev za vašo šolo!

Pri razvoju eAsistenta sodeluje več kot 7.000 učiteljev, razrednikov, ravnateljev, pedagogov in staršev. Z njihovo pomočjo smo lahko razvili orodje, ki vam olajša delo, zmanjša administracijo in pomaga pri obvladovanju šolske dokumentacije.

eAsistent je spletna aplikacija, ki je zelo enostavna za uporabo in jo uporablja že večina slovenskih šol. Omogoča hitro in stabilno delovanje ter zelo varno shranjene podatke, ki so dostopni v vsakem trenutku.

Ravnatelj

image description

Celovit pregled nad dogajanjem v šoli in načrtovanjem vaših virov pomaga dobro voditi šolo.

Več

Učitelj

image description

Spet boste lahko predvsem pedagogi. Lahko boste bolje gradili odnos tako s starši kot tudi z učenci oz. dijaki.

Več

Administracija

image description

S pokrivanjem kompletnih procesov na šoli in informatizacijo poskrbimo, da ni dvojnega dela, zmanjšamo število napak in prihranimo veliko časa.

Več

Implementacija

image description

Omogočamo enostaven uvoz vaših obstoječih baz podatkov in integracijo z rešitvami, ki jih že uporabljate ter učinkovit način izobraževanja uporabnikov.

Več

Želim več informacij o eAsistentu. Predstavite mi ga v živo!

eAsistent skriva v sebi še veliko več, kot lahko najdete na tem spletnem mestu. Na predstavitvi v živo naredimo demonstracijo uporabe eAsistenta in se pogovorimo o vaših specifičnih potrebah in mogočih načinih združitve z vašimi obstoječimi podatki in procesi.