O doniranju prek SMS sporočil

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo PODARI5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za otroke, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Zbrana sredstva bomo v celoti namenili šolam, ki jih bodo porabile za plačilo šolskih malic ali nakup osnovnih šolskih potrebščin, ki jih otroci potrebujejo.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih omrežij Telekom Slovenije, Simobil, Tušmobil, Debitel in Izimobil. Telekom Slovenije, Simobil, Tušmobil, Debitel in Izimobil se odpovejo vsem prihodkom iz naslova tako poslanih SMS-sporočil.

Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS Donacija so objavljeni tukaj.

Zapri

Pravne osebe

Naj bo učenje edina skrb otrok!

Mladi so naša prihodnost in v prihodnost je potrebno investirati, zato vabimo vas, da nam pomagate v Sloveniji ustvariti enakopravne pogoje izobrazbe za vse otroke in s tem svetlejšo prihodnost! Zdi se nam, da so lakota in pomanjkanje težave tretjega sveta, a se na žalost to dogaja tudi pri nas.

Vabimo vas, da z donacijo preko projekta podariMalico pomagate otrokom v stiski. V kolikor želite sredstva nameniti točno določeni šoli nam to sporočite na e-mail.

Zagotavljamo vam, da vaša donirana sredstva v celoti dobijo tisti, ki jih potrebujejo.

V primeru, da želite projekt podpreti kot sponzor in nam s tem omogočiti, da pomagamo še več otrokom v stiski nam to sporočite na email: info@podarimalico.si

Hvala, ker najmlajšim omogočate enakovredne pogoje in svetlo prihodnost.
Donatorska pogodba

prenesi pogodbo

Dva izvoda izpolnjene pogodbe pošljite na:

Ustanova Danu filantropija
Ledarska ulica 3
1000 Ljubljana


ali na e-mail naslov:
info@podarimalico.si